Undgå rygsmerter med holdningskorrigerende tøj

Undgå rygsmerter med holdningskorrigerende tøj

maj 25, 2020 0 Af Mark

Der er utroligt mange sportsudøvere der døjer med ryggen, men måske er holdningskorrigerende tøj løsningen på problemet?

Rygsmerter er blevet et større og større problem fordi flere og flere er inaktive i hverdagen hvilket får ryggen til at falde sammen hvis man sidder ned i mange timer. Men holdningskorrigerende tøj kan måske hjælpe dig med at holde ryggen ret, og derved mindske dine rygsmerter.

Derfor får man ondt ryggen

Undgå rygsmerter med holdningskorrigerende tøj
Undgå rygsmerter med holdningskorrigerende tøj

Der kan være mange årsager til at man får ondt i ryggen, men en af de største grunde til at man får rygsmerter, er at man ikke får trænet sin ryg, så den hurtigt bliver træt hvilket leder til ondt i ryggen.

Her er en liste med grunde til hvorfor du får ondt i ryggen:

  • Din ryg er utrænet
  • Du sidder med dårlig holdning på arbejdet
  • Du har et hårdt fysisk arbejde for ryggen
  • Du har en født ryglidelse

Disse overstående ting giver mange mennesker smerter i ryggen og er for mange også hverdag, når vi snakker rygsmerter. Men med holdningskorrigerende tøj så oplever mange at flere af problemerne med ryggen kan afhjælpes.

Virker holdningskorrigerende tøj?

Der er efterhånden flere og flere der har hørt om holdningskorrigerende tøj, men virker holdningskorrigerende tøj rent faktisk eller er det bare spild af penge? Svaret er ja. Holdningskorrigerende tøj som dette virker rent faktisk, de det er lavet med en helt særlig teknologi, nemlig Kinesio teknologien som er utrolig velkendt i sportsverdenen. Kinesio teknoligen er bevist at virke, og hvis man vælger de gode brands som ikke bare sælger ”Shape wear” som bare strammer ind til kroppen, så kan man faktisk få nogle produkter som rent faktisk virker. Anodyne er f.eks. medicinsk godkendt og er en af de mest kendte produkter herhjemme i Danmark, som har lavet deres egen test af deres holdningskorrigerende tøj, hvor kunderne melder tilbage som yderst tilfredse kunder.