Træt af smerter når du cykler – få lavet et bikefit!

Træt af smerter når du cykler – få lavet et bikefit!

januar 29, 2021 0 Af Mark

Sponsoreret indhold

Bøvler knæet efter cykelturen? Har du spændinger i skuldrene eller nakken? Får du smerter i ryg og lænd? Har du knas i hoften? Alle disse ting er ubehagelige og demotiverende elementer som nemt kan undgås som cykelrytter, uanset hvor aktiv du er i sporten.

Synes du at fart, spænding, adrenalinrush og vind i håret er det fedeste. Er du en af dem som kører stierne tynde på din cykel fordi det simpelthen er det bedste at bruge fritiden på? Bøvler du med smerter som sænker dig og som påvirker din dagligdag? Så tjek lige det her ud! Du kan nemlig undgå skader og få lavet et bikefit hos AimHigh.

Uddannede specialister

Hos AimHigh er der uddannede specialister som på universitetsniveau er udannet i anatomi og biomekanik. På samme tid har de stor erfaring med selv at være på cyklen og kan derfor biddrage med både kvalificeret erfaring og teoretisk viden. På den måde er du sikker på at du og din cykel er i gode hænder, hvis du ønsker at få optimeret både din egen position, biodynamik, aerodynamik og ikke mindst fart. 

Smerter og skader kan nemt undgås

Er du klar over at hvis din position på cyklen og dens indstilling ikke er korrekt er du i større risiko for overbelastning. Når kroppen overbelastes, vil det sige at der lægges pres på dele af kroppen som ikke er nødvendigt. Den kompenserer altså for en ukorrekt holdning og bevægelsesmønster som i sidste ende kan give permanente skader. Det slider på led, muskler og sener at blive overbelastet og det kan tage lang tid at genopbygge skadede elementer i kroppen.

Ved at få lavet et bikefit sørger du for at optimere din position og forebygge skader, og desuden mindsker det energiforskydningen, så din fart bliver bedre. Det vil altså sige at et bikefit både optimerer din egen sundhed men også øger din fart i aktion.