Nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at cykle en tur

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at cykle en tur

februar 12, 2021 0 Af Mark

Sponsoreret af Lead Supply

Du har måske, ligesom så mange andre lavet et nytårsforsæt der lyder på, at du gerne vil dyrke mere motion. Det er et ganske almindeligt og utrolig typisk nytårsforsæt, men faktum er, at vi danskere er vilde med ideen om at komme i bedre form. Så hvorfor gør vi ikke bare hvad der skal til?

Kom ordentligt i gang med det nye år

Det er nemmere sagt end gjort. Hvis du ikke har været god til at få motioneret så ofte som du skal de sidste par måneder, så kan det være hårdt at komme op på cyklen igen, bogstavelig talt. Du har måske allerede taget dig selv i at komme med et ton af forskellige undskyldninger såsom ”jamen fitness har jo også lukket” eller ”det er koldt udenfor”. Der findes ikke dårligt vejr, der findes kun forkert påklædning, kom op og afsted. Nogle gange har vi bare brug for et spark bagi, for egentlig at indse, at den eneste grund til at du endnu ikke har motioneret endnu er pga. dig selv og din egen modvilje. Det kan være du står og mangler en cykel og længe har udskudt at få købt en ny, fordi du simpelthen ikke har pengene til det. Tidligere har det været populært med kviklån, men grundet manglende regulationer var det ofte med høje renteniveauer. Dette er der dog kommet styr på sidenhen, og der nu sat et renteloft på hvor meget det må koste hvis du tager et lån til en cykel. Det kan lade sig gøre at låne penge til en ny cyklen, uden for høje renter – det kræver bare at du ser dig godt for og laver din research ordentligt. Det behøves ikke at være så kompliceret at komme i gang med cykling, du skal blot finde ud af hvad dit eget behov er. Når først du har fået købt en cykel og det nødvendige tilbehør, så er det op og afsted. Det er stadigvæk en anelse koldt udenfor, da vi trods alt stadigvæk kun befinder os i februar, heldigvis kan den øgede blodcirkulation du opnår ved at cykle, være med til at holde dig. Desuden er den friske luft god for alle, og det er sjældent man fortryder en cykeltur, efter den er overstået.

Find den perfekte cykel

Mange synes det er sjovt at cykle langs landeveje om sommeren, og det giver selvfølgelig også god mening, da der er sol og varme. Men det kan også være ganske rart at cykle her midt i vintertiden, vi skal bare være lidt ekstra forsigtige. På din cykeltur kan du måske se noget sne falde og ellers bare nyde hvor smuk Danmark er, og hvor stille landet virker i øjeblikket. Herunder Corona-pandemien er det endnu vigtigere at vi får rørt os, netop fordi vi sidder så meget derhjemme og bekymrer os. En god cykeltur og noget frisk luft kan få dig på andre tanker og tilmed ændre dit humør til det bedre. Men først skal du have fat i en ordentlig cykel som du kan cykle på. Du kan her læse om nogle gode råd til hvordan du finder din nye racercykel. Jo hurtigere du får fundet cyklen jo hurtigere stopper undskyldningerne. Kom i gang med det samme, du ved det vil gavne både dig og dit humør.